Presenttips. Kanske till fröknarna?

Igår var jag på Me & I-visning hos Ulrica. Hennes allra sista! Lisa och jag cyklade in och det var sååå skönt. Borde definitivt cykla mer och oftare, men det är lite svårt att få till med barnen. Fast lite ont har rumpan idag…
Fantastiskt gott vin, underbar ost och trevligt umgänge blev vi bjudna på. Osten vi fick måste jag bara köpa i veckan för den var fantastiskt. Skulle inte förvåna mig om jag åt halva burken själv!
Me & I-visning blev det också. Men vilka plagg det blev får ni se när jag fått paketet :o).
Ulrica fick en sådan här tavla av mig som ”give-away”, 18*13cm och inramad i en Ribba från Ikea. (Bilden har jag fräckt snott från hennes Fejja… Fy på mig!) Och jag tänkte även använda denna tavla till Matildas fröknar som avslutningspresent. Skönt att ha det fixat och klart!
Nu är det lite fix kvar här hemma innan sängen. I morgon är det jobb mellan 8-18 och sedan direkt till Matildas skola för grillning. Hoppas vi får fint väder!
meandi, me & i, Me and i, Vårkollektion, våren 2011, coola barnkläder, liknar odd molly, swettisjacka, knickers, romatiska kläder, cool t-shirt

You may also like

1 comment

  1. Det var någon här som undrade var och hur man laddade hem. Kommentaren måste ha försvunnit nu när Blogger strulade :o(.

    Om du klickar på fliken i menyn ovan så finns det länkar där. Hoppas du lyckas!

Kommentera