Present till barndop

Första advent var vi på barndop. En liten Oscar skulle döpas och vi fick äran att närvara :o). Tiden går fort och jag måste erkänna att jag tömmer kameran lite för sällan :o).
I kyrkan fick vi uppleva både barnsång, predikan och vuxenkör i 1½ timma och jag måste erkänna att det var lite kämpigt på slutet för mina små barn. Hade vi suttit så att barnen hade sett hade det kanske varit lite lättare, men kyrkan var fullknökad av föräldrar till alla små barn som skulle agera. Jag måste därför säga att jag älskar min telefon för ett tag på slutet där räddade ”Linus på linjen ” oss. För ni minns väl Linus?
Efter gudtjänsten blev vi bjudna på en fantastisk julbuffé i sockenstugan. Våra barn härjade spettet och jag inser att vi borde kanske kyrkträna dem lite mer ;o). 
doppresent, ge bort present till dop, doptavla, present till barn, födelsedagspresent, dopgåva, barntavla
Vill du beställa en tavla hittar du mer information HÄR.
Samm helg printade jag även ut dessa posters men även de har legat i kameran sedan dess….

bröllopstavla, bröllopspresent, förlovningsgåva, förlovningspresent

You may also like

Kommentera