Premiär för EFOD 2016


Nytt år och då testar vi något nytt även här på bloggen. Låter väl spännande!
Tidigare har jag bjudit på EFIT (ett foto i timmen) här på bloggen, men det är länge sedan nu… Och jag måste erkänna att det är ganska glest mellan de andra uppdateringarna också. Men nu tänkte jag att jag klickar ett eller kanske två vardagsfoton hemma varje dag och sedan lägger jag upp dem lite då och då på bloggen- EFOD (Ett foto om dagen). Då blir det i alla fall lite kort om vad vårt liv handlar om just nu… Vardagen som den ser ut.

Första inlägget handlar bara om jullov, frihet och återhämtning!! Så härliga dagar! Dagar man kan sätta i batterier i sin robot, dagar när man kan leka kurragömma med kompisar, lite fika, stickning och massa mys framför ljus och brasa. Vi har också städat undan julen lite.
Hoppas att ni gillar det nya konceptet :o).

You may also like

Kommentera