Portabel hårddisk – räddaren i nöden!!

Nu är vi hemma med halmen!
Eller iaf hemkomna från Astrids underbara värld!! Vi har haft två toppendagar och jag ska försöka få upp lite bilder under kvällen.

Dagen idag tillbringas till att rensa och röja lite här och där. Så väldigt kul… *hm, host, harkel, hrrrmmmpff* Dessutom krävde datorn en liten säkerhetskopiering och det tar ju sin tid det också. Min dator är ca 1½år, men har senaste veckan krabbat ganska rejält. Inget kul alls för enligt mig ska datorn vara en grej som bara fungerar, jag vill inte hålla på att mixtra med den. Men idag ägnar jag mig alltså åt att uppdatera den portabla hårddisken. Titta på vad som redan ligger på den och sedan lägga över allt nytt som tillkommit på datorn. Ganska tidkrävande, men kraschar datorn har jag en backup :o).

Egentligen är jag inte en person som har sådana grejer…. Dels för att jag tycker att de är onödigt dyra att köpa… Men också för att jag tänker; datorkrasch händer inte mig… bara alla andra…
Men så fick jag en svart, högbank Lacie liten sak på ca 10*20cm designad av Neil Poulton av maken i födelsedagspresent. Ni kanske förstår att jag inte hurrade direkt, den där födelsedagen för två år sedan!! 


Men så här i efterhand erkänner jag glatt; Den är sååå bra!! 
Och jag rekommenderar alla, alla, ALLA att införskaffa en om ni inte redan har det!! För vem vill förlora alla foton sedan barnen var små och allt annat som förvaras på datorn i det här ”papperslösa” landet??

portabel hårddisk, högblank hårddisk, neil poulton, lacie, säkerhetskopiera, extra hårddsisk
Usel bild, men det är ju bara en plastbit!!

You may also like

4 comments

  1. :o) Inte särskilt!! Samma år dick jag en kupévärmare i julklapp av min far… Männen i mitt liv har verkligen inte känsla när det gäller presenter…

    Du, ska vi inte ta en promenad i veckan? Och nu är vi ju hemma så du kan hämta tröjan när du vill. Och på måndag ska jag nog anmäla mig till "du vet vad.." Men du var inte sugen va?

Kommentera