Polarn och Pyrets jubileumsset från svarta marknaden….

I höstas lanserade Polarn en jubileumskollektion. Givetvis sa det bara poff och så var det slutsålt. Visst, jag hade säkert hunnit med på hemsidan, men orken och energin fanns liksom inte just då och i butik var kläderna slut när jag väl behagade dyka upp :o). Eller snudd på slut i alla fall, en tröja och ett par byxor lyckades jag roffa åt mig. 
Men så plötsligt dök det upp ett helt nytt set i Facebookgruppen där Polarn och Pyretkläder säljs… Tjoho! Snabb som en vessla och jag lyckades roffa åt mig dem. Underbart mjuka och härliga kläder som vanligt. Mina barn älskar dem och jag också. 
Och vet ni…*viskar* jag har fått tag på en tröja till Matilda också. Stackars har ju inga kläder alls i sin garderob så som hon växer. 
I övrigt njuter vi av vårt jullov. I går var vi på Nytorpet och grillade korv med några kompisar. Frisk härlig luft innan stormen drog in. Barnen lekte kurragömma och härjade runt på ett så där skönt sätt själv så att det blev mycket tid till vuxenprat. Korven slank ner i magarna, marshmallowsen grillades i ett rasande tempo och Ballerinorna tog slut innan jag hunnit blinka. Ungarna rastades rejält med andra ord och var både avslagna och lite kyliga när vi kom hem. Planen var att bädda ner dem i soffan för lite mys, men så plötsligt dök möjligheten upp för en liten lekdate. Ungarna var självaglada när Ella och Alvin kom. Elis var så lycklig över att HAN hade kompis hemma så han visste knappt var han skulle göra av sig själv. Lyckan över att ha en liten kompis hemma gjorde att han absolut inte ville leka alla fyra. Alvin var ju HANS kompis och han tänkte minsann inte dela med sig av honom. Efter en liten stunds betänketid ångrade han sig dock och återvände till leken där alla fyra kunde delta. Ja, det är inte lätt att delta i sociala sammanhang. Det ska gudarna veta…
Idag har vi gjort Holjebadet. Matilda passade på att ta simborgarmärket i år också, men tyvärr hade de inte fått in det nya märket för i år. Eftersom Matilda inte köpt något simborgarmärke sedan det första hon tog hösten 2010 fuskade vi lite idag och köpte ett märke för 2011. Men det känns som ett oskyldigt bus. Efter badet körde vi inom Lindex i Olofström för att köpa lite baströjor till Matilda och tajts till mig och jag förvånades som vanligt över butiken. Olofströmsbutiken måste ha väldigt dålig försäljning. Där är alltid fullt med kläder, i alla storlekar och dessutom hade de kollosal rea på superfina plagg som blev slutsålda här i stan redan samma vecka som plaggen kom in. Men inte mig emot, jag gillar att fynda!
I morgon är det torsdag. Vi kommer att vakna upp till en helt oplanerad dag och det känns skönt. Fyra dagar till av vårt låånga jullov innan verkligheten drar igång igen. Kanske skulle vi ta oss en tur in till lekplatsen i stan…?
polarn, polarn och pyret, polarn och pyret jubileum, jubileumsset, jubileumskläder, jubileum, polarn randigt, pop, po.p, långkalsoner, barnkläder, mjuka barnkläder, barnkläder under overallen

You may also like

4 comments

  1. Som fd bc för olofströmsbutiken kan jag meddela att fallet är precis tvärtom. Mkt bra försäljning och därför stor omsättning på varor = uppfyllt i butiken. :-)/ sandra

Kommentera