Pejsegården i Braedstrup, Jylland

04När jag satt här och sorterade lite bilder hittade jag några på barnen när de studsade på den stora hoppkudden utanför hotellet vi bodde på i Braedstrup. Hotellet tror jag var fyrstjärningt och det fanns många bekvämligheter så som lekplats, pool, bowlingbana, spelhall osv. Vi utnyttjade inte detta så värst eftersom vi for omkring istället…. Men poolen gillade barnen så den badade vi mycket i och så blev det lite hopp på kudden som ni ser på bilderna.

Om jag ska kommentera något negativt med hotellet så verkar det som att danskarna har en annan tolerans och acceptans när det gäller damm och ”lite skit i hörnen” ;o). Och det var inte bara på hotellet vi märkte av detta utan även på offentliga toaletter och restauranger. Men vi sov gott, fick bra frukost och det var väldigt servicevänlig personal så jag har bara gott att säga. Som ni kan se på bilderna nedan hade vi dessutom helt fantastiska kvällar under semesterveckan. Ljumma soliga kvällar, med fantastiskt ljus, som vi kunde tillbringa utomhus ända tills solen gick ner.

Det känns som att det är länge sedan vi hade semester trots att jag bara har jobbat en vecka. I morgon drar vi till Astrid Lindgrens värld och detta är den allra sista aktiviteten vi gör denna sommaren. Det ska bli kul att se hur de har byggt om Emil i Lönnebergas miljö. Sist vi var på ALV var för två år sedan och då var det Ronjas värld som var helt ny. Jag anar att Emils nya plejs är superfint!! Och i morgon får vi veta….

braedstrup pejsegarden pejsegarden motljus fotografera motljusbilder barn barnfotografering

braedstrup pejsegarden pejsegarden motljus fotografera motljusbilder barn barnfotografering

You may also like

Kommentera