Östersjöfestivalen 2013

Under vecka 29 råder det en intensiv vecka här i vår vackra stad. I varje del av staden händer det något och det spelas på gator och torg. I år har vi bara tagit del av en liten bit av festivalen. Men vi är väldigt nöjda ändå. 
Matilda var på öppningskonserten och kikade på Petra Marklund och Mustasch. Vi andra kikade på Staffan Hellstrand och Elis blev såld på hans musik. 
Elis och Ture har blivit hundägare, vi har hoppat hoppborg i flera timmar nere vid Mejersplan, kikat på veteranbilar, sett karnevalståget och mycket mycket mer. 
Vi hade en toppenfredag verkligen. På pizzerian satt vi och njöt länge och det barnen uppskattade att äta i vimlet och sitta och vila sig en stund. 
Naturligtvis hoppade vi på Tuff-tuff-tåget här hemma vid Ica och åkte med in till stan och så likadant på hemvägen. DETTA är Östersjöfestivalen för barnen :o). De pratar om att åka tåget in till stan under hela året och det är nog deras starkaste minne från festivalen varje år. 
Nu har vi en söndag att ladda om på och packa lite på. På måndag drar vi på en lite hemlig utflykt, som vi inte har talat om för barnen. Därefter andra äventyr. 
östersjöfestivalen fotograf tuff tuff tåg karusell

östersjöfestivalen fotograf tuff tuff tåg karusell

östersjöfestivalen fotograf tuff tuff tåg karusell

You may also like

Kommentera