Om helgen som var…

I helgen gjorde jag som Carina Berg. Jag packade en extremt lätt väska. För att vara exakt så innehöll den en styck pyjamas, en tandborste, två flaskor vin och två hemgjorda chokladmousse. Sedan drog jag till en gammal vän. 
Vi lagade mat och pratade, åt mat och pratade, promenerad och pratade, åt efterrätt och pratade, gick till sängs och pratade. Sov några fjuttiga timmar och började morgonen med att prata, äta frukost och prata. Så nedrans gott! Jag minns våra barndoms nätter när vi pratade halva nätterna och spelade monopol och jag minns nätterna innan vi skulle upp i ottan för att plocka jordgubbar. Jag minns nätterna innan stalltjänst… och jag minns vakennätterna i tonåren när vi inte längre låg i något flickrum och fnittrade. Det är gott att ha en vän som vet allt om en och ändå tycker om en. 
Och sedan var det faktiskt ganska gott att träffa alla mina små avkommor igen uppe på fotbollsplanen här i byn, spelandes fotboll för glatta livet med tindrande ögon lyckliga leenden. Jag önskar nästan att man kunde trycka på pausknappen ett tag så att livet fortsatte precis som det är just nu….
[Fotat med iPhone]
räkcocktail och chokladmousse med jordgubbar

You may also like

1 comment

  1. Jisses vad du fick menyn att låta avancerad;)
    Gott var det iafl och jäkligt trevligt!
    Lite besviken på vår prestation när det kommer till vinet dock, haha!

Kommentera