Om en sjuk far och en chef som går i pension…

Att jag har åldersnoja är verkligen ingen nyhet. Jag tycker att det är jobbigt att tiden går så snabbt och att man bara hinner en bråkdel av vad man vill. Men jag berörs inte direkt av att jag blir äldre. Däremot tycker jag att det är jobbigt att människor runt om kring mig åldras och blir tärda av ålderdom. Och jag är riktigt rädd för att förlora människor som står mig nära.

Idag har jag och pojkarna tagit oss en tur till Karlskrona för att hämta hem far som spenderat ett par dagar på sjukhuset. Skönt att få hem honom! Därefter drog jag och en kollega till Vekerum med siktet inställt på konst. Om ett par veckor ska vi tacka av vår omtyckta och fantastiska rektor som går i pension och vi har fått i uppdrag att köpa present. Efter lite funderingar gick våra tankar till en tavla och då ville vi gärna köpa från en lokal konstnär som målar motiv från närområdet. Valet stod till slut mellan Egon Lennart Karlsson och Elinor Fairbanks… Idag tog vi en tur till Elinor och kikade på hennes fina verk. Så fantastiskt många fina tavlor hängde i hennes vackra atalje. Många motiv som jag gärna hade tagit med hem och hängt här hemma :o), särskilt ett par motiv som var inramade med vit passerpartout och utstickande motiv. Riktigt snyggt!
Vi handlade en tavla med Hälleviksmotiv och kände oss nöjda eftersom vår mottagare har anknytning även dit.

Så har halva helgen gått… Sakta men säkert börjar vi ändå komma i fatt. Efter åtta rundor magsjuka ska vi ny bara komma ifatt med lite städning och försöka besöka mormor och Sandra så rullar nog vardagen lite som vanligt igen… Tiden rullar ju… Alldeles för fort!!


[Bloggat från mobilen]

You may also like

1 comment

Kommentera