Om en inflammerad snopp och ett par snabba byxor

Slutade tidigt, hämtade barn, bråkade med en skrikig dotter som vägrade släppa hem sin kompis, kokte lite mannagrynsgröt för en dag i veckan får man faktiskt fuska med middag. Därefter disk, tre kvarts hundpromenad med lurarna i öronen och vovven i släptåg. Lite bad och dusch för de tre avkommorna samt läxläsning och sagor. Nattning av liten Ture sju gånger och undanflyktskissning med Elis.

Ni vet, vardagslunken i hamsterhjulet. Hjulet snurrar inte alltid hysteriskt, men det maler och matar på, stannar aldrig. När klockan når slaget då lugnet bör lägga sig känner man sig oftast trött, vill varva ner dagen lite. Oftast nöjd med det man åstadkommit under dagen…

DÅ kommer ett sms med en bild på snygga kollegan i snabba byxorna med en text som säger att ”nu jävlar ska fettet brinna”. Fan alltså!! Jag som promenerade… Hasade mig fram!! I morgon får jag ta mig i fettvalken och hämta hem järnhingsten!!

Om man inte vill motionera kan man titta på ”våra pinsamma kroppar”. Detta program med innehållande inflammerade snoppar, svullna pungar och indragna bröstvårtor såg jag igår samtidigt som jag smällde en skål keso med avokado. Någonstans tog det emot lite att äta till bilderna av en röd och äckligt fläckig snopp, men jag klarade det… synd att man inte är mer kvackelmagad och kräsen alltså!!

Imorgon är en annan dag, sjöng Christer Björkman… Och nog har han rätt. Man kanske skulle köra en sockeravgiftning då? Eller så väljer jag plastikkirurgi som omfördelar mitt magfett till benen, ni ser ju hur smala de är… enligt Elis!


[Bloggat från mobilen]

You may also like

Kommentera