Om den där vardagen…. och helgen…

Det händer inte så mycket här i bloggen… 
inte i verkligheten heller. 
Inget storartad i alla fall. 
Ni vet. Uppstigning 05.30. Barn till förskola och fritids, jag till jobb. Jobbedagen passerar snabbare än man vill oftast. Hinner inte det man tänkt. Hem och hämta barn, rasta hund, laga mat, läsa läxor, skotta i hallen bland alla ytterkläder och pinaler… Kvällen passerar snabbare än man vill och än vad man tänkt. Denna veckan har jag somnat varje kväll på soffan runt nio. Jag!! Jag som aldrig lägger mig förrän mellan elva och tolv annars. 
Helgen har innehållit bad för familjen, pulkåkning, söndagsmiddag med morfar, våffelfika med grannarna, gjort lite tavlor och kommit ifatt, skrivit betyg på en av mina studenter och funderat lite på hur jag ska göra om i Matildas rum. Kommit ifatt lite, arbetat av. Känns skönt. 
Nu tar jag söndagskväll och tittar på Firman! Händelserik serie! 
I morgon väntar möte på förmiddagen och handledning på eftermiddagen så det blir inte mycket tid i barngruppen. Sådana dagar känns lite märkliga. Det är ju inte ”möten” jag valt att arbeta med, utan barnen. Men så blir det ibland…
Hoppas att ni har haft en bra och vilsam helg!
Cisco i sitt favoritväder- kyla och snö!

You may also like

Kommentera