Öland – Brömsebro, Borgholms slott, Köpingsvik och Byrums raukområde

Öland – Brömsebro, Borgholms slott, Köpingsvik och Byrums raukområde

I Augusti 2017 tog vi oss en tur till Öland. Vi har varit där många gånger innan och denna gången ville vi bara slappa av och tillbringa tid tillsammans. Egentligen hade vi inte bokat eller planerat någonting mer än boendet när vi åkte. Väldigt härligt att bara kunna ta dagen som den kommer. Särskilt när man åker som familj och har tre barn med sig. Det kräver både stopp för mat och lek och så får man liksom ta det som det blir :o). Men det är ju lite det som är charmen, att ta dagen som den kommer och att känna efter ”vad vill vi göra idag”…

Dock hann vi med mycket på vår tur. Mycket mer än jag har fotograferat och kommer att skriva om. Jag hade precis bloggat om vår Floridaresa när vi drog till Öland och var inte jättesugen på att släpa på kamera och dokumentera. Ville mer bara njut av stunderna och slappna av. Så jag tog bara med mig den lilla kameran och oftast låg den i handväskan… Dock kunde jag ju ändå inte låta bli att fotografera liiite… Och så blir det ändå lite blogginlägg så här ett halvår senare. Det verkar ju som att jag bara inte kan låta bli. Så nästa gång vi drar i väg har jag lovat mig själv att fotografera mera. Jag vet ju att jag sedan ångrar mig när vi kommer hem och jag sitter här vid datoran och frågar mig själv varför det inte finns några bilder på ditt…eller datt ;o).

Här kommer i varje fall några inlägg om vad vi bland annat hittade på;

Öland - Brömsebro, Borgholms slott, Köpingsvik och Byrums raukområde
Öland – Brömsebro, Borgholms slott, Köpingsvik och Byrums raukområde

You may also like

Kommentera