Och dagen ser ut som gårdagen…

Inte händer det särskilt mycket här. Tur man har barnen som hoppar lite på en och försäkringskassan och arbetsgivaren som kräver både tankeverksamhet och rapportering. Att styra upp alla papper och få allt ”rätt” är en hel vetenskap. Men det vet ni säkert redan :o).
Eftersom nederdelen av benet åkte ner i foten fick läkarna fiska upp det. Sedan fäste de ihop stumparna genom att sätta en platta, fyra skruv och snurra en tråd runt eftersom benbrottet var snett. Jag är röntgad med gipset och det är därför benet ser så galet tjockt ut.
Planen är nu att ta sig igenom två veckor med kalkgipset. Om det sedan ser bra ut på röntgen får jag byta till någon form av stödsko eller plastgips som jag även får belasta på så mycket som jag vågar och klarar av. Jag ser fram emot det för då kanske även smärtan minskar något. I dagsläget är jag osäker på om smärtan kommer från skelettet och åverkan på det eller om det är operationssåret som värker när stygn och gips trycker och kasar. 
Man kan nog summera allt med; stackars maken :o)!!

You may also like

5 comments

 1. Oj oj AJ AJ!!! Det där ser varken kul eller skönt ut!! :-S
  Passa på att luta dig tillbaka & bli uppassad & hoppad på. Krya på dig & hoppas att du inte har för ont!! // Lina

 2. Hejsan!
  Skriver till dig för att du för ett tag sedan var med i en tävling i min blogg, där vinsten var valfri silverängel från Silverbiten.se

  Jag har nu en auktion i bloggen till förmån för UNICEF, där man budar på just en valfri silverängel. Varför inte passa på att lägga ett bud, så kan silverängeln bli din – och samtidigt göra en god gärning då hela beloppet går till UNICEF och världens barn?

  Alla bud är välkommna, stora som små – tillsammans kan vi hjälpa utsatta barn att få bättre levnadsförhållanden.

 3. Men oj.. har inte tittat in här på några dagar och möts av att du din krake har brytit foten?
  Hoppas det onda snart går bort!! 🙁

Kommentera