Nyttigare liv var det…

Testade idag att göra bröd gjort på enbart ägg och philadelphiaost. Gott! Väldigt gott, blev resultatet!!
Receptet hittar ni i Annas blogg.
Detta kan jag helt klart äta till frukost eller mellanmål när jag börjar arbeta igen. Just nu känns det som att jag provar lite olika recept och kollar vad jag skulle kunna äta för nyttiga grejer när jag väl är tillbaka på jobbet. Här hemma känns det hopplöst att försöka dra igång ett nyttigt liv, särskilt med tanke på hur synd det är om mig nu när jag sitter här med mitt ben…. Dessutom saknar jag hundpromenaderna enormt! Fy var orättvist det är att jag inte kan ut och gå!
Idag har jag även varit och hälsat på underbara barn och trevliga arbetskamrater. Det känns så ledsamt att jobbstarten blev uppskjuten. Hade den blivit uppskjuten pga något trevligt och roligt hade det väl varit en sak, men nu…. Nu tar det mig hela förmiddagen att duka av frukosten och lyckas prestera lite lunch. Allt tar tre gånger så lång tid och barnen river överallt utan att jag kan göra något åt det. Ture lärde sig redan andra dagen att jag inte kan springa ifatt honom och att han ”vinner” i de flesta situationer för att jag inte kan eller orkar lyfta och bära honom mer än kanske två meter med kryckorna. Dessutom är jag låst till hemmet. Kan inte gå ut med barnen och köra bil kan jag inte heller med gipset. Just nu kunde vardagen varit roligare!

You may also like

5 comments

 1. Ja.. känner såå väl igen de där.. här har de me smygätits och görs nu i mina "downperioder". E nog så för många att man har koll på vad som är bra för en, men man har svårt att leva som man lär..
  Kram/ Anna

 2. Karolin – Åt dina barn det? Här ratades det med råge. Matilda som är allätare vägrade och Elis åt bara ett bar tuggor. Ture åt nog tror jag…

  Anna – Ja, de här kommer jag absolut att göra om, jättegoda! Skärpning låter bra ;o). Om du nu ska läsa hälsokurser i vår kommer du säkert få jättemycket bra att upplysa om. Mer recept!!! Fast egenligen vet man ju hyffsat bra hur man ska leva, fast man gör inte det ;o). Barnen serveras bra mat och lagad från grunden, medan jag kan stå och smygäta i skåpet för att jag inte vill överföra mina dåliga vanor på dem….

  Kram på er!

 3. Usch vad ja tycker synd om dej! Vilken otur..
  Kul att du tyckte om oopsiesarna! Ja får skärpa mej å bry mej om min blogg lite så de kommer mer tips!
  Massa kryapådejkramar/ Anna

Kommentera