Nya barntavlor som lätt kan matchas ihop med andra motiv genom att byta färg.

Har fått förfrågan på tavla som kan matchas ihop med exempelvis namntavlan så idag har jag knåpat ihop två olika texter med två olika motiv. I bakgrunden ligger ett hjärta/en stjärna som grå bakgrund och sedan har jag satt ytterligare en symbol i färg på.
Vill man byta motiv eller text går det jättebra! Kanske har ni ett par egna ord eller en text som betyder lite extra för er? Det är bara fantasin som sätter gränser och :o). Likaså går det bra att byta färg så att tavlan passar ihop med ex. en doptavla som ni ser på bilden.
Idag har jag äntligen fått tummen ur och fotat Elis rum och ska försöka få upp bilder på det i veckan. Än är rummet inte smockat med leksaker, men jag antar att det kommer allt eftersom han flyttar upp. I morgon och på tisdag är det dock jobb som gäller mellan 08 och 21 så det finns viss risk för att bilderna inte dyker upp förrän på onsdag.
Må gott!!

You may also like

2 comments

  1. Fjäderlös – Nej, det var kanske dåligt förklarat av mig. Hela motivet printas tillsammans på fotopapper. Sedan ramar man in som vanligt. :o).

Kommentera