Nu när jag fått en ny titel undrar jag…

Mamma, fru, fröken, matte, vän, dotter… Många titlar man har!

Efter att Matildas tand varit lös i nio månader drog hon ut den i kväll med en vilja av stål. Så snart kan jag väl även titulera mig ta Tandfe! Men hur generösa är tandfeer nu för tiden?? Hur mycket får era barn??

Sussa gott alla tandfeer och tannalösa barn!

– Posted using BlogPress from my iPhone

You may also like

5 comments

  1. :o) det verkar som att tandfeerna har ungefär samma taxa… Denna gången blev det en guldpeng. Men det kan kanske bli mer eller mindre någon gång beroende på hur det ser ut i tandfens myntfack ;o).

  2. HI HI HI visst är det härligt att ha många underbara titlar, hi hi hi….

    Jaa du hur mycket ska en tandfé ge egentligen, vet faktiskt inte, sonen har inte fått någon mjölktand än, jag väntar på dem först nu, hi hi hi…

    Lycka till

    KRAM
    Carina

Kommentera