Nu är det höst!

Jag måste verkligen lägga på ett kol med gardinerna till vardagsrummet nere. Jisses, jag kör ju med sommar ännu… Inte lätt att hinna med allt bara. Ikväll har jag varit på möte med mina kursare, roligt!

Kuddarna är färdigsydda iaf, men har glömt att fota de med stjärnor. Här bjuder jag i alla fall på nysydda serietidningskuddar. Har gjort två stycken som ska få bo i soffan på bottenvåningen.

You may also like

6 comments

 1. Vicky – Plötsligt kände jag mig väldigt tantig :o). Men njae… inte nödvändigtvis efter årstid. Men jag gillar att byta och det blir hyffsat ofta. Gubben förstår inte alls kicken jag upplever med nya gardiner ;o). Just nu läser jag en handledarutbildning för att jag ska bli bättre på att handleda lärarstudenterna från högskolan som kommer ut på praktik. Jätteroligt!

  Tack Linda!! Vad snällt du skriver! :o)

  Äppelb – Jag gillaade det också! Lite udda. De rätta är inte lätta att hitta :o)! Därav täta byten…

  Tess – Din vardagsblogg är superfin! Gillar verkligen din design! Roligt att du lade till dig som följare också för de bokmärkena är så bra när man vill kika in och se om det kommit uppdateringar :o).

 2. TAck för fina kommenatrarn i min ps-blogg…skall uppdatera den lite bättre. Kika gärna in i min vardagsblogg med. Skall t aå läsa lite här. Ha en fortsatt trevlig kväll, kram Tessan

 3. Fina kuddar och en fin blogg. Älskar din header, den är enkel och stilren.

  Kommer fortsätta titta in. Ville lämna en stämpel och säga att jag hittathit!

Kommentera