Nora Roberts * 7

I sommar har jag hunnit plöja många böcker. Efter att i många år läst kriminalare och mordgåtor halkade jag in på kärlek efter böckerna om Grey och Twilight. Vad passar sig då bättre än Nora Roberts som alltid skriver om kärlek och i många fall blandat med spänning och något mord?
Jag inledde sommaren med bröllopsserien som handlar om fyra tjejer som bor och driver företag tillsammans på ett gods. En riktigt härlig och ”feel good” serie. Även om man vet hur böckerna kommer att sluta och att det kommer att vara ett lyckligt slut är det en underhållande läsning. Jag gillar lyckliga slut!
Efter den här serien läste jag ”Jagad av lögnen”, den bästa boken av de här sju. Spänning blandat med kärlek och karlakarlar. Läs!! 
Därefter plöjde jag ”Flammade skyar” och ”På slaget tolv”. Dessa lånade jag som e-böcker till iPaden och båda två sträckläste jag. Härliga, beskrivande och detaljerande böcker. Ganska så långa böcker och det tycker jag om. När man hittat en bra bok är det jobbigt när den tar slut för fort ;o). Har ni inte testat att låna och läsa böcker via e-biblioteket tycker jag att ni ska göra det. Supersmidigt att göra det online och så är det bekvämt att ligga i sängen och läsa med iPaden. 
boktips romantisk nora roberts sex spänning spänningsroman erotisk roman bok brandmän

You may also like

Kommentera