Avslutningsveckan är här!

Alltså, vad fort tiden går! Fyra små korta dagar och sedan är det skolavslutning för två av mina barn. Helt galet! Och det innebär att det bara är 7½ arbetsdagar kvar till semestern…
 
Jag älskar sommaren och även shoppingen som den drar med sig. Klänningar till Matilda och fina shorts till killarna. Tidigare har jag mest handlar på Polarn o Pyret och Me & I, men i år har jag helt svängt om verkar det som. Allt började egentligen med att jag fick några kuponger från Kappahl och så såg jag ett par barn på jobbet som hade snygga pikétröjor därifrån. Så efter att knappt ha varit på Kappahl på många år gick jag dit och blev väldigt positivt överaskad!
 
Har ni inte kikat på deras serie New Hampton, gör det! Helt fantastiska kläder till både kille och tjej med de där små extra detaljerna. Kunde inte låta bli utan knäppte ett par kort på Matilda när hon har en av de nyaste klänningarna på sig. Visst är den underbar!
 
new hampton kappahl england sommarklänning madickenklänning avslutningskläder / Avslutningsveckan

new hampton kappahl england sommarklänning madickenklänning avslutningskläder / Avslutningsveckan barnfotografering syskonfotografering

You may also like

Kommentera