Nästan när som helst… Men inte en timma innan!!

Helgen har varit späckad! Så där roligt underhållande som de ultimata helgerna ska vara… I går kväll var vi hemma hos Anna och Johan med barn, blev bjudna på god mat och dryck och hade väldigt trevligt. Nöjda barn hade vi också med oss hem, fast hade de fått välja hade de nog helst stannat kvar :o). Så dagen idag har allt varit lite seg, trötta föräldrar och trötta barn. Men det är det garanterat värt!! Och trots att vi varit lite trötta har vi hunnit putsa fönster, hänga julgardiner och göra pepparkaksdeg. Så nu kan vi baka precis när vi vill, tjoho!
Igår röjde vi här hemma och förberedde inför advent. Städade och plockade, röjde och torkade. 
men vi förberedde oss även inför att Malin skulle komma och fotografera oss klockan ett. Redan på morgonen nämnde Lars något om att ”något kommer att gå fel idag” Ha! Jag skrattade och tyckte att han skulle vara lite positiv… Vadå? Han är ju inte synsk!!
12.00, alltså en timma innan fotgraferingen skulle ske hörde jag ett illvrål i trappan. Matilda gastade; ”Elis har klippt sig!” Vi tog honom till frisören redan förra lördagen för att han skulle vara fin i håret med lite spretlugg som han kunde ha vax i. Men så råkade då en sax befinna sig på den unga herrens rum och frestelsen blev för stor…
Snacka om antiklimax!! Så här i efterhand är det lätt att skratta… Men när jag stod där och gnuggade i vax för att försöka camouflera hacken visst jag inte om jag skulle vara arg eller ledsen. 
Hur som helst så ska det bli väldigt spännande att se korten. Så duktig som Malin är tror jag att hon har lyckats fånga bra kort trots våra lite trotsiga och förpubertala barn :o). 
Kika gärna  in på hennes sida och boka en fotografering!! Kanske till julkort?

You may also like

2 comments

  1. Busfröet hade berättat för Johan att han skulle göra sej fin till fotograferingen.. Så söt fast jag förstår att ni inte tyckte det just då..
    Ella tyckte med ni kunde stannat kvar längre i lördags!!

Kommentera