Namntavla och alfabetstavla till Maja

Som ni säkert sett har jag även gjort om lite här på bloggen. Lite designändringar, men även storstädning bland tavlorna. Några tavlor som jag gjort, men inte visat på bloggen tidigare har kommit upp… Och några ”gamlingar” har kanske fallit ifrån… Måste erkänna att jag inte trivs helt med designen. Samtidigt så vet jag inte riktigt själv hur jag vill ha det här. Och så har vi det där med att Blogger har vissa begränsningar och jag orkar bara inte koda för jag tycker att det är så tråkigt. Kanske finns det någon vänlig själv där ute som skulle vilja göra en LO till mig?? ;o)

Är det något ni saknar här? Något som inte fungerar? Något som ni önskar? Ordet är fritt!

barntavla, doptavla, födelsetavla, abc-tavla, alfabetstavla, alfabet, barntavlor, rosa, gult, barnrum, tavlor
Vill du beställa en barntavla? HÄR hittar du mer information. 

You may also like

Kommentera