Namntavla /Barntavla till Elis :o)

I helgen har Elis fått en ny fin tavla!! 
Det var allt på tiden!! 
Allting började en gång med tavlor till mina barn, när Matilda var pyttig och liten, men sista tiden har det mest varit andras barn som har fått tavlor och mina har blivit utan :o). Inte klokt. Men ni har väl hört den om bagarns barn och bullarna :o). 
Dessutom fick Elis för en tid sedan en helt underbar liten sparbössa från Cult Design. Egentligen var det Matilda som skulle ha en liten ask för att lägga sina mjölktänder i. Men när jag stod där på Inreda kändes det plötsligt så orättvist mot Elis och då slank det med en sparbössa med monster på till honom :o). Förresten så har Inreda numera webbutik, väl värda ett besök! Klicka HÄR så kommer du dit. 
Vill du se Matildas namntavla med födelsedata på kan du se den HÄR.
barntavla, barntavlorm doptavla, doptavlor,födelsetavla, grafisk tavla, personlig tavla, barnrum, pojkrum, koziol sparbössa, koziol uggla, uggla, koziol, jordglob, expedithylla, ikea hylla, klocka, lära sig klockan, babuska docka, babuska, tavellist, tavlor

You may also like

5 comments

 1. Hej jag heter Joanna är är 23 år.
  När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
  Så besök gärna min blogg:)
  kram

 2. Åhh va snygg tavla! Nu får det nog snart bli fax för mej att beställa 3 tavlor av dej till mina grabbar!!
  Den sparbössan jag jag med till Fabian o jag älskar den!!
  Kram K

Kommentera