Morotsmuffins som avslutning på dagen.

Tänkte att jag skulle fått upp lite bilder här på våra två lediga höstlovsdagar, men när barnen väl var i säng vid 21 hamnade jag i soffan. Tyvärr inte ensam i soffan… Med mig tog jag en surdegsbakad morotsmuffins med färskost på, min favorittidning ”Living” och Dr House. Härlig avslutning på en väldigt effektiv dag.

Förutom höstavktiviteter med barnen har jag hunnit med att promenera i 45 min och räfsa bort alla löv och ekollon från trädgården. Hösträfsningen är nog enda tillfället som jag är nöjd med vår lilla trädgård, annars tycker jag att den är i minsta laget. Barnen kämpade och hjälpte mig och Ture hade tålamod i 1 1/2 timma!! Helt otroligt vad han slet!! Räfsade, lastade skottkärran och körde. Gött med frisk luft och lite fysiskt arbete!!

– Posted from my iPhone

You may also like

1 comment

Kommentera