Mörkläggningsgardiner i vardagsrummet kan vara lösningen…

20.00 (Elis) Mamma, det går bara inte att sova i min säng. Snälla, snälla, snälla. Kan jag inte få sova över hos dig *hundögon*.

Självklart fick det lilla gullegrynet det, för vem kan motstå en sådan fråga?

04.30 Tramp, tramp, tramp, tramp. Ture kommer, klättrar upp i min säng, lägger sig på mig och ska precis somna om när något känns väldigt varmt bakom mig. Har Elis feber? Vänder mig om för att konstatera att allt är dyngsurt. Gött. Morgonstund med kiss i säng, eller hur var nu ordspråket? Men vem vill inte ha hunnit duscha av halva familjen + bytt sängkläder innan kl 05? Det vill vi ju alla egentligen, bara att vi inte orkar stiga upp så tidigt när ingen tvingar oss…. Kunde i lugn och ro vaka in nyhetsmorgon till barnens tjat om frulle….

Så nu funderar jag på att sätta mörkläggningsgardiner i vardagsrummet för att minska på kvalitetstiden tillsammans med barnen. Kanske jag kan soffsova medan de tömmer kylskåpet…

Här kunde jag satt en bild på valfri händelse tagen från morgonen. Men var tacksamma! Jag besparar er både kiss och min onda blick…

You may also like

2 comments

Kommentera