Minns ni DYMO-märkmaskinerna??

Minns ni DYMO-remsorna?? För mig innebär de härliga minnen. Maskinen med ratten man fick snurra på för att komma till rätt bokstav och så tryckte man. Ofta skrev man fel och då fick man trycka ovanpå den felskrivna bokstaven :o). Remsorna användes sedan flitigt både i stallet och i skolan.
Jag känner att jag börja bli lite tjatig här med min väggkonst. :o) Men det är nog ett resultat av allt stillasittande. Mitt ben tillåter inte så mycket stå och gå, och absolut inte någon renovering eller liknande sysslor. Så det är nog rastlösheten som kryper i mig och även abstinensen över att få dra igång kommande projekt här hemma.
Vi har bott i det här huset i lite mer än 2 år, men under de här två åren har mycket hänt (bland annat så har Ture fötts). Att vi fått ett till barn tillsammans med att de andra två har växt har gjort att vi flyttat runt mellan rummen som getter mellan betesmarker. Nu är det ytterligare rumsbyten och flyttar som är på gång. Sedan hoppas jag att vi kan hålla oss på våra platser ett tag. Att vi flyttade till nytt hus bidrog även till en liten stiländring. Först tog vi med oss tankar vi haft från när vi bodde i vårt förra hus, men efterhand som vi lärt känna detta hus och bott in oss har även detta bidragit till förändringar i form av ommöbleringar och
nytänk. Jag ska försöka få upp en planlösningskarta också tänkte jag.
Så innan de kommande projekten ens är påbörjade har jag bestämt vad jag ska ha på väggarna. Har även bestämt mig för en tavellist i hallen här nere… tror jag iaf. Men jag är i akut behov av ett Ikea-besök. Men inte heller det klarar jag av… Så finns det något ställe i stan som säljer bra/snygga ramar?? Ni får gärna spana åt mig *blink, blink*.
Vill du ha en likadan tavla?

Maila mig vilken tavla och vilken symbol/färg du vill ha på. 
På tavlan ”This home  is run by” finns det även möjlighet till att ändra till tingester som 
känns aktuella för er.  (sportkanalen, playstation, iphone eller liknande)
Pris: 150 kr inkl. frakt för A4-format.
Fram till den 14/2-2011 gäller tag 3 betala för 2 på tavlorna i detta inlägg.
Kanske en Alla Hjärtans dag present?

DYMO textremsor.

You may also like

4 comments

Kommentera