Mina simmare och hoppare

Mina simmare och hoppare

Vilken sommar vi har haft! Det är underbart när det är så här varmt i vattnet. Till och med jag badar och lääänge. Vi har tillbringat många dagar på Skavkulla och barnen älskar friheten med att gå ner och bada när man vill och leka med kompisar lite hur som. Vi har fått nya grannar där ute :o). Och grannarna har barn som är 10, 8 och 6 år. Flickan är äldst och så två småbröder. Kan väl inte bli bättre?!
Allt badande och hoppande har lett till att Elis simmar! Tjoho, det gör mig så glad. Eftersom vi är så mycket vid hav och bryggor är jag så rädd när jag inte har simkunnig barn och vi har verkligen kämpat för att Elis ska bli trygg i vattnet. Men trots att vi badat en gång i veckan på badhuset de senare två åren har han inte varit trygg nog till att lita på sin förmåga och simma… Tills nu! Killen simmar 50 meter. Det är tummen upp på det.

 

You may also like

Kommentera