Min lille Einstein känner tydligen inte till Blocket….

Elis filosoferade förra veckan…

– (Elis) bla, bla, bla, tjatter, tjatter, tjatter….
– (Jag) Mmm, jaaa….
– (Elis) bla, bla, bla, tjatter, tjatter, tjatter….
– (Jag) Mmm, jaaa….
– (Elis) …bla, bla, flytta hemifrån… bla, bla…
– (Jag) Va?? Men gubben lilla, du ska väl inte flytta hemifrån?
– (Elis) NEJ MAMMA!! Jag, ska väl inte flytta hemifrån! Jag tänkte att min SÄNG kunde göra det.
– (Jag) Din säng? Hur tänker du nu?
– (Elis) Ja, min säng skulle kunna flyga iväg till en annan familj. Den kan bo hos något annat barn.
– (Jag) Jaha, men var ska du sova då?
– (Elis) Men jag somnar ju i din säng mamma! Och om min säng har flyttat hemifrån, då får jag stanna där hela natten. Bra va? Tror du min säng kan flyga själv eller behöver jag ringa någon familj först och se om det går bra att min säng flyttar in?

You may also like

9 comments

  1. Barnens tankar är oslagbara :o)!!

    Lina- Jag vill gärna fortsätta läsa och följa er om jag får. Förstår att du valt att låsa för att kanske kunna prata öppet om barnen och E:s sjukdom. Tavla kan vi ta i mailen :o). linda.nejbo@gmail.com

Kommentera