Middag i Pompano Beach på den lokala puben

pompano beach restaurang

Middag i pompano beach pub

pompano beach restaurang reataurant pub bar

 

 

En kväll passade vi på att äta middag på den här lokala puben. Alltså jag förstår nog inte hur man har lyckats samla ihop så mycket bråte och sedan hängt det i taket. Hur ofta de dammar vill jag inte ens tänka på ;o).
Hur som så fick vi väldigt god mat. Rejält med kött för oss som åt det. Matilda och Elis var riktigt avis på Tures sandwish-smörgåsar med krämig ost mellan då han  hade valt ”fries and cheese”. Elis orkade inte äta upp all sin kyckling och fick en doggy-bag med sig hem. Att få hem sina matrester i en frigolitlåda kändes både lite tokigt och pinsamt, men också väldigt rätt. Att bara slänga mat är ju ett väldans slöseri och eftersom ingen annan vill äta våra matrester är ju faktiskt dog-bag superbra.
Innan vi skulle gå frågade jag servitrisen om hon visste var man kunde köpa enstaka frimärken. Vi hade varit inne på Wahlgrens och frågat, men där sålde de bara en ”a book” och det kändes lite mycket. Hon hade hört oss prata under middagen och frågade givetvis var vi kom ifrån. När vi berättade att vi var svenskar blev hon väldigt pratglad och berättade att hon var från Litauen och hade bott i Florida i sju år sedan. Hon trivdes bra, men saknade givetvis lite släkt. Det slutade med att hon plockade fram sin plånbok och gav oss frimärken. Så väldigt snällt!

You may also like

Kommentera