Med hänvisning till föregående blogginlägg och dess slöseri…

…kan jag berätta att TEJP är hårdvaluta i det Nejboistiska hushållet.

Lars har inte insett allvaret som ni ser i inlägget nedan utan förvarar tejpen fritt i arbetsrummet. Jag förvarar ”min” i ett köksskåp och lånar bara ut om man frågar om lov.

Matilda har gått steget längre och har övertalat Elis att ha hans tejp inne på hennes rum så att de kan samsas om den. Hennes egen tejp har hon låst in i kassaskåpet. Som en back-up liksom… När Elis tejp tar slut kan hon ändå klistra… Men bara i smyg för hon vill inte avslöja sitt gömställe….

You may also like

3 comments

  1. :o) Har du också ett sånt där "bra å ha" skåp i köket Anna?? Så himla bra för att gömma pennor och tuggumi.

    Men när din tejp är "slut", kräver barnen inte att få se den tomma hållaren då?? Det gör nämligen mina…

  2. Haha vad jag skrattade igenkännande när jag läste! "min" tejp förvaras med i ett högt köksskåp! fast jag brukar inte ens låna ut den.. (den brukar va "slut" när nån frågar) Härligt att höra att man inte är själv om alla galenskaper 😉

Kommentera