Me & I och deras underbara velour!!

Även nu i höst har jag fått ett valfritt plagg från Me & I. Denna gång valde jag en underbar tunika i velour till mig själv. Den är jätteskön att ha på sig och varm och go nu när hösten kommit. Känns lite lyxigt med de här mjuka och goa velourplaggen till vuxen. På barnen har jag haft det i flera år och i perioder har de till och med vägrat använda byxor som inte har varit i velour. Antar att det är ett tecken på att materialet är famtastiskt skönt att ha på sig :o). 
På gång hem har jag även en svart tunika till mig själv från Me & I och en flugsvampströja till Elis. Att de har print med flugsvampar i höst känns extra roligt eftersom Elis tidigare har haft en sådan tröja. Nu har Ture fått ärva den gamla tröjan, men så snart den nya har kommit kan killarna syskonmatcha. Skoj! Den 23:e oktober är det dags för Me & I-party igen. Är du sugen på att komma är det bara att höra av sig. Och om du inte kan komma men vill beställa går det också att lösa :o). 
Igår var jag inne en snabbis på Guldfynd i stan för att beställa ett nytt E-halsband (med bokstaven E) till Elis eftersom hans älskade halsband är borta. Han har frågat och frågat efter detta och saknar det verkligen så nu får det bli ett nytt. Väl inne på Guldfynd hittade jag de här hängande hjärtanen, lite skrapade. Superfina! Syns nog inte riktigt hur se ser ut på bilden, men jag blev jättenöjd.
meandi, Me & i, me&i, me & i party, velourtröja, velour, plysch, fjäril, meandi velour, tunika, plyschtunika, velourtunika, butterfly, hängande öronhänge, hjärtan, silverhjältan, silver

You may also like

4 comments

Kommentera