Me & I och deras underbara Svettis.

För ett tag sedan blev jag erbjuden ett VIP-paket från ME &I, vilket innebar att jag fick välja ett plagg gratis. naturligtvis valde jag deras underbara Svettisjacka som vi sedan tidigare har i diverse färger och storlekar. Den är så bra!
Super att ha under overallen kalla dagar, perfekt att ha under vårjackan så här i början och kanonbra svala sommardagar när man inte vill ha jacka.
Utan Me & I:s svettisjacka och Polarn och Pyrets windstopper skulle vi nog inte klara oss :o). Detta är ett måsteplagg enligt mig :o).
meandi, me & i, Me and i, Vårkollektion, våren 2011, coola barnkläder, liknar odd molly, swettisjacka, knickers, romatiska kläder, cool t-shirt

You may also like

3 comments

  1. Fast Polarns färger var en besvikelse i vår enligt mig… Skulle köpt en förra helgen men gillade inte färgerna. Så dottern får väl härda ut med de två hon har till hösten även om de sitter lite tajt :o).

  2. Jag instämmer!! Swettisjackan samt en windstopper är det ultimata 🙂 jag köpte den gröna denna säsongen till Milva, verkligen jätte fin 🙂

Kommentera