Matildas första höstlov…

Matildas första höstlov har passerat och hon säger att detta är det bästa lov hon NÅGONSIN har haft. Att det är det första riktiga kan vi väl bortse från ;o). Huvudsaken är ju att hon är nöjd.
Vi har haft sovmorgnar, sena kvällar, godismys och lyxmiddag. På dagarna har vi hittat på lite aktiviteter och jag har varkligen njutit av att ha alla barnen hemma. Så skönt att slippar passa skoltider med lämningar och hämtningar!! Matilda och Elis har lekt och lekt. Helt fantastikt bra leker de! Kan försvinna upp på Matildas rum och så sitter de där och grejar i ett par timmar. Mysigt att slippa stressa tycker de också.
Ena bilen har brakat ihop fullständigt och nu i veckan måste vi försöka bärga den till verkstad (ej körbar), eller om någon kan komma ut och laga den. Tyvärr är det vår nya bil som klappat ihop och det gör att vi är ganska låsta. Passaten är ju även den i behov av verkstad, men vi har inte riktigt orkat lämna iväg den… Ja, vi får skylla oss själva.
I helgen har vi även varit lite nyttiga. Handdukstorken kom upp i duschrummet och strömbrytare till fläkten flyttades från tvättstugan (satt ovanför torktumlaren) till duschrummet. Det är liksom lite mer praktiskt om strömbrytaren sitter i duschrummet eftersom det är där vi har fläkten som bör användas efter dusch. Som det varit nu har jag inte ens nått upp till kanppen… Sedan har vi ordnat till så att det blivit lite ordning och reda med telefonjacken och vi kan äntligen använda jacket i köket. Nu kvarstår bara bruset i luren, men det får telia ordna till eftersom det ligger i deras basstation. Lars har dessutom sågat till fönsterbrädorna och satt i tre fönster. Tre fönster kvar och sedan ska det bara på lite latex innan man kan börja måla. Gött mos!
En intensiv vecka är till ända. Lite vemodigt! Har varit sååå skönt att ha min lilla söta dotter hemma.
Och eftersom jag ska till högskolan i morgon och redovisa borde jag egentligen gå vidare till kommande vecka redan nu genom att förbereda och repetera…. Men jag orkar inte. Vill inte… Och tycker ärligt talat lite synd om mig själv. Gillar inte alls att hålla föredrag framför massa vuxna. Men det är bara att ta tjuren vid hornen…

You may also like

Kommentera