Måndag och ny vecka

Måndag och ny vecka

Det är galet så lite tid jag har över. Förra veckan var jag iväg varje kväll efter jobbet och i helgen har Elis varit bollkalle, vi har storhandlat, plockat ihop till loppis, sålt på Brunnens loppis samt varit på barnkalas. Timmarna på dygnet och veckan räcker knappt till alltså så här i slutet av terminen när det är massor av lösa trådar som ska knytas ihop.

Jag är glad över att Ture kör sin sista simskolevecka nästa vecka. Sedan blir det kanske lite lugnare. Denna omgången har dock varit grymt dålig. Simläraren tatuerade sig och har därför inte kunnat hoppa i vattnet. Helt galet faktiskt. Barnen har bara fått ligga och simma fram och tillbaka i bassängen. Inget annat. Ja, förutom massa teori.

I skolan återstår det nu fem veckor av vårterminen. Det är väldigt lite, särskilt när man kan konstatera att två av de veckorna endast har tre stycken skoldagar. Alltså 19 skoldagar innan sommarlov! I år kommer vi även ha två barn utan fritids. Kan tänka mig att det kommer att bli svårt att få dem i säng om kvällarna ;o).

You may also like

Kommentera