Magnetsagor istället för gamla tiders flanosagor.

Andra bloggare bloggar samma dagligen om det de har gjort eller så uppdaterar de flera gånger dagligen om vad de håller på att göra. Så gör ju inte riktigt jag som ni kanske märkt. Jag hinner liksom inte…
Eller har jag kanske inte riktigt det intresset eftersom bloggen är en dokumentation av vårt liv här och nu. Det känns nog inte så viktigt för mig vad andra tycker om min blogg eller om innehållet. Huvudsaken är att jag gör det i den takt och mängd och med innehåll som känns bra för mig. 
Här kommer lite bilder från torsdagen förra veckan när vi var hemma och vabbade lite. Pojkarna plockade fram magnettavlan och lite ramsor och sagor och sedan lekte och berättade de en lång stund. På bilderna ser det ut som att det både är doktorn, mamman, gumman cirkel och gubben rektangel som är busiga och hoppar i sängen :o). 
Anledningen till att vi var hemma var att Elis hade varit risig i magen en del dagen innan och även på morgonen. Lite trött och blek och därav tog jag beslutet att han behövde en vilodag. De som känner oss vet att Elis har haft lite tokig mage sedan har var cirka ett år. Men alla läkare vi har varit i kontakt med har sagt att det kan vara så. Kanske är min känsla av att vi inte har blivit tagna på allvar inte befogad. Men jag känner det nog lite så. 
För ett par veckor sedan var vi på barnmottagningen och nu är bollen i rullning igen. Det togs prov för mjölkproteinallergi, men detta visade negativt. Dock brukar det tydligen göra detta enligt läkaren. Så inom kort ska vi träffa en dietist och därefter ska vi testa mjölkfri kost under ett par veckor. Även om det inte är detta så kan det ju vara bra att kunna utesluta. Men vad kan det annars vara? Någon med erfarenhet av barn med dåliga magar?
magnettavla flanosaga flanotavla mjölkproteinallergi

You may also like

1 comment

Kommentera