Mack-grill och makrill…

Veckorna innehåller mest måndagar, fredagar och en del söndagar. Det känns som att de bara svischar förbi. Förra veckan var jag grymt upptagen med att läsa ut sista boken i Twilightserien och med att titta av filmerna. Sedan hade jag så galet ont i mitt bäcken. Gud vad trött jag är på min kropp. Känns som att det alltid är något som spökar i den.

Denna vecka har hittills innehållit en studiedag och imorgon kommer det en ny lärarkandidat. Jag måste boka om en tandläkartid för andra gången, styra upp lite aktivitetsgrejer och sätta mig och fundera lite på det här med köket. Det känns som att L är på det bara vi kör på ett Ikeakök. Tryggt och lätt menar han på eftersom vi redan har gjort det en gång och de är lätta och bra att ha att görs med. Egentligen hade jag nog velat ha något lite robustare eftersom jag gi,,ar Marbodalköket vi har nu…. Men jag är definitivt beredd att ge mig ;o).

Jag låter Elis monolog vid söndagsfrukosten avsluta…
– Makrill och makrill…. Haha! Som att man kan h en mack-grill som pålägg. Det är bättre att den där fisken hade hetat ”kladd-smörja” i stället.

You may also like

Kommentera