Lucy Dillons feelgood-böcker

Efter Femtio nyanser-böckerna och alla Twilightsböckerna var jag sugen på lite kärlek och romantiska böcker. De sista tio åren har jag mest läst kriminalare i stil med Lisa Marklund och Camilla Läckberg. Men så ändrades detta bara hux flux. Men jag antar att det är bra att byta genre lite ibland för att inte tappa läslusten. 
Lucy Dillon hade jag inte hört talas om alls. Men när jag blev erbjuden att låna dem av min granne nappade jag och det är jag glad för. Avkopplande feel-good böcker. Lite kärlek och romans. De är lättsamma och avkopplande. Ett par pussar bjuds man också på i böckerna :o). De är lättsamma och avkopplande.
Vad jag ska läsa här näst har jag inte riktigt bestämt. Lite beslutsångerst faktiskt. Jag laddade hem första boken från ”True blood- serien” till iPaden, men så fick jag samtidigt nys på Stephenie Meyers bioaktuella bok Genom dina ögon och då klickade jag snabbt hem den från Bokus. Den ena handlar om vampyrer, den andra om utomjordingar. Båda med inslag av kärlek. Hm, jag får kanske köra en liten ramsa som min lilla Elis brukar göra…..
– ”Två hästar stod i ett stall, den ena fes så det small, det var nog bombanfall…..” 
lucy dillon feelgood böcker kärlekshistora hundböcker

You may also like

Kommentera