Lördagsnöjet är gympa!

Varje lördag går Elis på gympa. Han har snart gått i två år och han älskar sin gympa, särskilt att den är på en lördag. Han ”kan” den dagen nu och vet att den börjar med toppenrolig gympa och att den ofta innehåller någon form av fika med vänner eller släkt mitt på dagen och att han senare under kvällen har lördagsgodis att vänta. En lördag kan inte bli så mycket bättre tycker Elis!!
Gympan är kalasbra och väldigt välplanerade av vår gympaledare Sanne. Tack vare att alla föräldrar är med kan vi ta fram mängder med redskap och bygga upp roliga redskapsbanor. En lyx verkligen!! För detta varken hinner eller orkar man göra på de gymporna det bara är en eller två ledare till. Att Sanne sedan välkomnar syskonen gör gympan än bättre tycker vår familj! Matilda hänger på ibland och enligt henne är denna gympan många gånger roligare än skolgympan – inget dåligt betyg!! Ture älskar också gympasalen!! Han springer runt som en liten tok och undersöker allt…. Det ska börjas i tid!!
Och så måste jag påpeka… Det är sååå svårt att fota i gympahallen!! Ful-furu-panelen blir allt annat än smickrande och ljuset är verkligen kass. Men se på barnen och glöm allt annat ;o).
För mig väntar nu soffhäng nu och lite vila inför morgondagens jobb. Jag har en rolig dag att vänta i morgon då vi ska åka buss med alla barnen till Kreativum och sedan upptäcka massa spännande saker. Ska bli skoj!!

You may also like

2 comments

  1. Jag håller i både 2 o 5 års gympan o det är sååå roligt! De små liven är så härliga o man får sååå mycket tillbaka av deras glädje o skratt! Älskar ju själv gympa så jag blir ju som ett litet barn varje gång de är gympatajm;-) Underbara bilder!
    Kramar K

Kommentera