Lördag med städ och fika

Lördagen är igång efter lattefrulle och det står lite städning och tidning på schemat.

I går eftermiddag handlade vi både varskor och nya fotbollsskor till barnen så vårgarderoben behöver ses över, likaså rensas. Och så är det den där vanliga tråkiga städningen. Jag förstår inte riktigt hur det kan bli så dammigt och smutsigt när man är hemma så lite ;o).

Tror minsann att vi ska slänga ihop en kladdkaka också för Ture blev så grymt sugen på chokladtårta igår när vi var på Esters och fikade. Blir bra lördagsfika när morfar kommer om en stund. Jag har lånat min dotters fina scarfs, visst är den fin?

Elis ringde förresten och kollade läget med morfar i morse.
– Hej morfar! Kommer du till mig idag?
– Äh mamma!!!?? Det låter inte som min morfar….!!

Helt rätt. Det var EN morfar, men inte vår. Vi fick oss ett gott skratt.

Ha en fin lördag!

tomas sabo jordglob america scarfs kappahl långt halsband

You may also like

Kommentera