Loppis är poppis!

Idag har vi haft loppis på jobbet. Många, många kom för att köpa. Än har jag inte hunnit kolla vad jag själv fick sålt, men det känns som att jag blev av med en del barnkläder och småbarnsleksaker. Skönt! Har jag tur kanske jag tom gick + …

Till mina barn fyndade jag det här dockskåpet med massor av prylar i. Så köpte jag termobyxor till Matilda och Elis för 5:- respektive 10:-, och Ture fick en till synes ny overall för 40:-. Regnställ i strl 98/104 hittade jag också för under femtiolappen. 
Det är verkligen toppen att kunna göra sig av med egna saker samtidigt som man kan fynda sig lite plagg som man har användning av :o)!!

Sent from my iPhone

You may also like

1 comment

  1. Ja det är trevligt med loppisar =) Jag hade också loppis i lördags och sålde massa massa. Alltid skoj att rensa lite och att det dessutom kommer till nytta av någon annan =)
    Trevlig kväll
    KRAM Tessan

Kommentera