Life begins after coffee -tavla för hemmet eller köket

Kan du inte börja dagen utan en kopp kaffe?

Life begins after coffee -tavla för hemmet eller köket
Här kommer ytterligare en liten nyhet :o)!
Väldigt enkel och den uppkom också på ett väldigt enkelt sätt. En semestermorgon när vi skulle riva igång dagen sa jag till barnen;
– Jag ska bara dricka mitt kaffe så kan vi spela sedan.
En stund senare hör jag Elis säga till Matilda;
– Snart kan vi spela, mamma ska bara dricka sitt kaffe först…
 
Då slog det mig! Life begins after coffee!! Och jag tror inte att jag är den enda morsan som har begäret ;o). Det slog mig även att just de orden ”Life begins after coffee”, just de orden vill jag ha på en tavla i köket.
Visst är det galet att man kan känna så. Att man bara måste få ha en liten stund för sig själv på morgonen. Att ”Life begins after coffee”. Det behöver bara vara ett par minuter och gärna medan man njuter av något (som tex kaffe)man tycker om. Men under de där få minuterna kan man hinna tanka mycket energi som faktiskt gör att man orkar med allt som dagen sedan kommer att bjuda på. Att samla och ladda energi inför dagen.
Vill ni köpa en tavla för hemmet eller köket går det bra att kika in under Motiv för hemmet. Eller är det så att ni bara M Å S T E  ha något annat på morgonen ;o). Jag vet ju inte riktigt hur era morgoncrawings ser ut Men om ni bara berättar för mig löser jag det och ändrar texten. Kanske du vill att det ska stå ”Life begins after oboy” eller ”Life begins after chocolate”. Bara maila mig så löser vi dina önskemål. 

Life begins after coffee -tavla för hemmet eller köket

Life begins after coffee -tavla för hemmet eller köket kaffetavla / tavla till köket / hemmet
Life begins after coffee -tavla för hemmet eller köket

 

You may also like

2 comments

  1. Hej, vad skoj att du gillar dem! Vad har du nu på den väggen? Inget va? Längre bort har du ju en högre möbel… Kanske vore det fint med ett par tavellister eller hyllor ovanför matbordet i lite olika nivåer, men som ändå följer linjen från skåpet på samma vägg. Då kan du ju blanda och byta lite fritt där sedan. Kanske någon tavla, kokbok, ljuslykta eller tom fina kaffekoppar och lite annat bra att ha vid bordet…? När det gäller tavlor tycker jag att det kan vara fint med två olika storlekar så att det blir lite olika nivåer… Kram! Ps. Vet du när Me & I kläderna kommer?

  2. Jag älskar dem! Så fina!
    Speciellt den till höger, tror du de är snygga som a5:or? 🙂
    Jag försöker fortfarande spåna ut nått å ha över vårt köksbord, nått med mat å kärlek å grejer, men jag inte så snabb på sånt. 🙂

Kommentera