Delta i utlottningen om ”LasseMaja och Schlager-sabotören” av Martin Widmark

För några veckor sedan blev jag kontaktad av en go tjej från Raben & Sjögrens förlag. Hon erbjöd oss ett exemplar av LasseMajas nya bok Schlager-sabotören och Matilda blev himlaglad :o). Hon älskar LasseMajaböckerna och har läst många av dem redan. 
Till boken hör även en cd-skiva med  tio nyskrivna schlagerlåtar med allt från latinska takter till dansbandssmör. Det är välkända artister som sjunger, bland andra Lill-Babs, Bröderna Rongedal, Siw Malmkvist, Magnus Bäcklund och Olof Söderlind.
Vill du höra ett smakprov från skivan? Klicka HÄR så kan du lyssna på YouTube
Jag fick även ett erbjudande om att lotta ut hela 5 exemplar av boken!
Allt DU behöver göra för att delta är att kommentera detta inlägget nedan. Skriv även din mailadress så att jag kan kontakta dig om du blir en av den fem lyckliga. 
Sista datum att delta i utlottningen är fredagen den 28 september 2012.  
LasseMajas detektivbyrå Schlager-sabotören av Martin Widmark

You may also like

64 comments

 1. E jätte gärna med och tävlar om denna fina bok,min son gillar dektivböcker och han har precis lärt sig att läsa efter 2 år i skolan.Han har fått en jätte bra lärare och nu tycker han att det är kul.Innan var det mycket svårt och han tappade koncentrationen hemma vid läxläsningen han grät i mellan åt och kände sig värdelös,och var rädd att han skulle få börja om och inte gå mer med sina kompisar.Men han får hjälp och det blir bara bättre och bättre nu och nu lyser ögonen på honom när det går bra.

  Så jag håller tummarna och tår att detta kan bli en fin julklapp till honom som en liten tappersmedalj att han klarade det

  salomonsson.lina85@gmail.com

 2. Min lilla Isak har plötsligt blivit stor,
  går i första klass och har börjat klura ut
  hur man sätter ihop bokstäver till ord!
  Vet att han älskar Lasse Maja-böckerna
  så det vore kul att överraska honom med
  en alldeles egen bok han kan läsa själv
  för lillebror!

  inastina1@hotmail.com

 3. För en pensionerad lågstadielärare som läst sig sönder och samman för nog tusen barn, vore det roligt få läsa en ny bok för barnbarnen nu. När hösten står med blåst och regn utanför dörren och farmor är barnpassare behövs det något nytt fräscht att komma med.LasseMaja skulle roa oss är jag säker på!
  Och jag får väl stå ut med att visa min email, för jag vill så väldans gärna va med och tävla om vinsten!

  Mvh
  farmor Margareta
  margalm@spray.se

 4. Jag skulle gärna delta i utlottningen, men vill inte visa min mailadress i kommentarsfältet så att andra kan se den. Kan du inte fixa till nästa tävling så att man kan lämna sin mailadress utan att andra ser den (bara du)?

 5. Har en liten tjej som nyss börjat förskoleklassen och lärt sig läsa litegrann.
  Känns som om LasseMaja hade gått hem. både med bok och CD-skiva eftersom hon älskar att dansa!

 6. Min flicka på 8 år säger så här: Åhh, den kan jag läsa själv för det är jättebra text och jag jättegillar dom jättemycket för jag har läst dom mycket och så vill jag läsa den för mina kaniner 🙂 och vill jättegärna vinna en bok.

  Maila mamma: ulrika@martensgard.com

 7. med en son som går i ettan och som kämpar med att försöka knäcka läskoden är det viktigt med bra och spännande litteratur för att inspirera och locka honom till läsarnas värld 🙂 Kram Imi

Kommentera