Delta i utlottningen om ”LasseMaja och Schlager-sabotören” av Martin Widmark

För några veckor sedan blev jag kontaktad av en go tjej från Raben & Sjögrens förlag. Hon erbjöd oss ett exemplar av LasseMajas nya bok Schlager-sabotören och Matilda blev himlaglad :o). Hon älskar LasseMajaböckerna och har läst många av dem redan. 
Till boken hör även en cd-skiva med  tio nyskrivna schlagerlåtar med allt från latinska takter till dansbandssmör. Det är välkända artister som sjunger, bland andra Lill-Babs, Bröderna Rongedal, Siw Malmkvist, Magnus Bäcklund och Olof Söderlind.
Vill du höra ett smakprov från skivan? Klicka HÄR så kan du lyssna på YouTube
Jag fick även ett erbjudande om att lotta ut hela 5 exemplar av boken!
Allt DU behöver göra för att delta är att kommentera detta inlägget nedan. Skriv även din mailadress så att jag kan kontakta dig om du blir en av den fem lyckliga. 
Sista datum att delta i utlottningen är fredagen den 28 september 2012.  
LasseMajas detektivbyrå Schlager-sabotören av Martin Widmark

You may also like

64 kommentarer

  1. E jätte gärna med och tävlar om denna fina bok,min son gillar dektivböcker och han har precis lärt sig att läsa efter 2 år i skolan.Han har fått en jätte bra lärare och nu tycker han att det är kul.Innan var det mycket svårt och han tappade koncentrationen hemma vid läxläsningen han grät i mellan åt och kände sig värdelös,och var rädd att han skulle få börja om och inte gå mer med sina kompisar.Men han får hjälp och det blir bara bättre och bättre nu och nu lyser ögonen på honom när det går bra.

    Så jag håller tummarna och tår att detta kan bli en fin julklapp till honom som en liten tappersmedalj att han klarade det

    salomonsson.lina85@gmail.com

Kommentera