Vårt kök efter renoveringen

Idag är jag söndagssnäll och tänkte att vi kunde köra en liten trestegsraket (hall och vardagsrum kommer i veckan). I sommar har vi fräschat upp både hall och kök lite och idag visar jag köket som jag fotade för ett par veckor sedan. Nu har vi en täckskiva ovanför kyl och frys ;o). 
Vi är helnöjda med köket och hur det blev. Klara är vi dock inte. Ett par lister som är vita vid altandörren ska målas vita, likaså en två väggar. De har gulnat och skavts lite under åren och behöver bättras på. Men annars så…
Lantligt kök inredning vit bänkskiva industrilampor svart vitt kök köksrenovering ikea

Lantligt kök inredning vit bänkskiva industrilampor svart vitt kök köksrenovering ikea

Lantligt kök inredning vit bänkskiva industrilampor svart vitt kök köksrenovering ikea
Lantligt kök inredning vit bänkskiva industrilampor svart vitt kök köksrenovering ikea

You may also like

6 comments

    1. Tack snälla för din kommentar! Men jag kan inte påstå att det känns som en inredningstidning när barnen dumpat högar med läxor och gamla fruktburkar, maken posten och jag massa block och jobbpapper :o).

      Fast jag är supernöjd ändå ;o).
      Kram!

Kommentera