Kycklingsallad med grekisk salladsdressing

Kycklingsallad med grekisk salladsdressing
Kycklingsallad med grekisk salladsdressing

Kycklingsallad med grekisk salladsdressing

Åter fredag!! Och fast jag tycker hiskeligt bra om  mitt arbete, kollegor och barn måste jag erkänna att det är fantastiskt skönt att få sluta tidigt och hämta hem mina egna ungar. Bara komma hem och landa. Hinna checka av lite måsten på ”hemma-listan” och röja undan. Väl hemma mötte vi morfar som hade köpt varsin gigantisk påskhare till barnen. Efter lite mellis och chokladhare har vi göttat oss. Jag har promenerat en lång härlig runda och barnen har spelat Nintendo DS och memory.
Inte mig emot att de spelar memory själva… Har ni spelat memory med barn mellan 4 och 8 år?? Det är nästan stört omöjligt att vinna över dem och eftersom det är ett spel som är baserat på hur mycket man minns blir jag en skogstokigt dålig förlorare. Jag försöker stänga ute omvärlden och koncentrera mig till max för att slå de små liven :o). Ändå förlorar jag fler gånger än jag vinner. Bilderna ser i regel nästan likadana ut också ;o). Jag tror mig att jag har hittat rätt och sedan är det en liten detalj som är fel Men jag jobbar på det!! I veckan har jag spelat mycket memory på jobbet och om inte minnet blir bättre borde jag i alla fall bli en bättre förlorare….
Ha en skön helg!!

——————————————————————————————————————-

Kycklingsallad med grekisk salladsdressing

– En färdiggrillad kyckling
– Pasta. Gärna flerfärgad Penne.
– Blandad sallad
– Soltorkade tomater
– Oliver om du vill.
– Tärnad fetaost
– Finhackad rödlök
– Halverade körsbärstomater
– Halverade gurkslantar
– Grekisk salladsdressing. Köps på påse och blandas ut med vatten och olivolja. ringla över.

Blanda allt i en skål och se till att du har tillräckligt med salladsdressing. Servera med vitlöksbröd eller annat gott bröd. Ibland tycker jag även att det är gott att strö lite frön över som exempelvis solrosfrön. Det är ju egentligen bra fantasin som sätter gränser.

You may also like

1 comment

Kommentera