Kolla, vi är på TV tillsammans med Draken Berta!!!

Ja, så lyckliga var mina barn när de fick se sig själva på TV :o).

Fast om vi tar det från början så var det så här….
Barnen var inbokade i måndags på Kreativum för att få träffa Draken Berta och göra lite kemiska laborationer. Spännande va? Både Matilda och Elis älskade det och var helt sålda på konceptet. Att själv få experimentera och se resultatet kan hålla vilket barn i världen koncentrerad en längre stund… Även om man bara är 3 och 6 år.

Själv fick jag äran att besöka Kreativumi tisdags kväll. Först fick vi höra en saga ur Berta-boken och därefter göra en laboration som var satt i samband med berättelsen vi hört. Mycket genomtänkt och lätt att förstå. Vi fick laborera lite till, träffa Draken Berta och så blev vi fotade av en lokal fotograf som skulle ta lite reklambilder åt Kreativum . En lyckad kväll tillsammans med arbetskamraterna!

För er som inte har varit på Kreativum rekommenderar jag varmt ett besök. Finns att göra där för barn från ungefär 3-4 år och uppåt. Och för er som vill se inlägget som visades i sydnytt, när mina barn labbade med Berta… Kika HÄR!!

draken berta, kemi i förskolan, kemi, hemkemi, fysisk i förskolan, kemiska experiment, laboration för små barn, kemi för barn

You may also like

Kommentera