Kamprad! Att vara snål är ingen fin egenskap…

Idag har vi lämnat in barn på förvaringen på Ikea, sprungit genom varuhuset för att en halvtimma senare springa tillbaka och hämta barnen… Snacka om att en timme är alldeles för lite förvaringstid i det här sammanhanget. Man hinner liksom inte lämna barnen förrän det är dags att gå tillbaka och hämta. Timmen äts upp av promenerande fram och tillbaka. Två timmar hade varit mer lagom och jag hade gärna betalat för att få lämna barnen i två timmar.

När barnen väl var uthämtade tyckte de natuligtvis att de behövde besöka det näst bästa stället… matsalen. Så där stod vi sedan i matsalen och hade inte hunnit sätta oss själva förrän tre av fyra barn redan hunnit äta upp maten OCH VILLE HA MER!!  På 40-talet fick man kanske nöja sig med 5 pytteköttbullar och 1½ potatis, men de två sexåringarna och ettåringen á la 2010-tal som var med idag kräver mer mat… För visst ska man kunna äta barnportion när man är 6 år?!

Hem kom vi iaf och jag kan ju summera besöket med att vi lär få göra ett återbesök inom den närmsta tiden… Nu ska det bli sååå skönt att få sova. Och i morgon ska jag visa upp min fantastiska fot för läkaren. Att springa omkring på Ikea dagen innan läkarbesöket är kanske inte det klokaste jag gjort i mina dar :o).

You may also like

1 comment

Kommentera