Julhandling i Kristianstad

Julhandling i Kristianstad

Lördag och jag hade planer på att åka till Kristianstad för att handla några julklappar som inte gick att få tag på i Karlshamn. Efter lite fjäsk och lock med Elis fick jag med honom. Det här med stor stad och eventuellt nya Pokemons lockade honom ;o).

Så mysigt att få rå om mitt lilla mellanbarn helt själv!

När vi körde från Karlshamn var det plusgrader, men ju längre söderut vi körde blev det kallare och kallare. Vi såg dessutom både saltbil och två bilar som kört av vägen så där blev jag lite nervös ett tag.

Vi hade en ljuvlig dag och hann med så mycket. Framför allt är det mysigt att bara ha ett barn att ge uppmärksamhet och talutrymme till.

 

 

Pokemon go

Kristianstad (…ja alla stora städer egentligen) är verkligen Pokemon go spelares himmelrike för Elis. Han älskar att det finns gym överallt. Idag hade han även turen att vi gick förbi ett gym precis när ett helt gäng människor var på väg dit. Elis såg genast sin chans till att battla i grupp och få chans till att ta ner en ledgendary pokemon. Han lyckades för allra första gången och det går inte riktigt att beskriva lyckan som lyste i ögonen. Så lycklig son””

 

 

Spelbutiken

Att slinka in i spelbutiken var ett måste. Elis ögon var som små söta pingisbollar och han blinkade nästan inte. Så mycket gillar han denna butiken.

De har en hel hörna med grejer från Harry Potters värld och Hogwarts. Muggar, schackspel, figurer, spel, väskor, trollstavar m.m. Slutligen hamnade vi i spelhörnan och där valde Elis ut sex  stycken begagnade Skylandersfigurer. Så väldigt bra att de ha inlösen på spel och speltillbehör så att det faktiskt finns möjlighet att sälja och köpa använda grejer och att de kan komma till mer användning.

 

Konditori Duvander

Dagen avslutade vi på bästa sätt, med en fika. Vi beslutade oss för att gå till klassiska Duvanders som har bästa chokladkaka som är så kladdig och god. Jag åt även en räkmacka på hembakat bröd och Elis åt en god smörgås med fetaost och vanlig ost på.

 

 

You may also like

Kommentera