Jag köpte iaf kvalitetsskor…

Kunnigt folk säger att man ska köpa skor till barnen med växtmån i så att man får plats med extra ullsocka. Så jag tänkte att då tar jag storlek 39 så får han inte bara plats med extra socka, han kan dessutom ha skorna de kommande 10 åren. Satsade dessutom på Ecco som klassas som en kvalitetssko. För om jag nu köper en sko att växa i vill jag ju att den ska hålla alla dessa år…

Men jag börjar nu tvivla… Var det att ta i?? Verkar som att Ture har vissa balansproblem….

You may also like

6 comments

  1. Tack snälla ni :o) ♥ !

    Lisa – Hjälper dig gärna!! Du kan väl fundera på hur du vill ha det och vilka foton och färger. På banner får du gärna rita en skiss (du kanske har sett något som du gillar?) om du har särskilda önskemål så är det lättare för mig.

Kommentera