Jag är ju ingen lärare i sexologi…

Men klart jag svarar på frågor jag får :o).

1. Hm, hur stora snippor ser ut? Ja, alltså när Elis börjar prata om stora snippor är det inte precis så att jag vänder på huvudet där i badhusets dusch och tittar efter… Snarare bäng-glor jag åt motsatt håll.

Men om lillmannen ska få definera själv så låter svaret så här; ”Mamma har stoooor fuuuul stickig snippa!! Matilda har en fin, vanlig snippa. Jag har också en fiiin snippa!! Hahaha! Neee, jag har ju snopp!” Så nu vet ni…

2. Kladdkaka med citron i är ljuvligt!! Nästan bättre än chokladen, iaf om man förätit sig på den… Men tänk på att smaka smeten så att det blir lagom med citron. Och och och, vill ni ha det kladdigt ska de bakas i aluminiumsformar. Vill ni ha en torr kakjäkel kan ni grädda i vilken form ni vill :o).

You may also like

3 comments

  1. Japp! Aluminium är hemligheten!! Testa det! Dessutom slipper man diska med när man ätit upp kakan…

    Och nu när vi är miljövänliga här i kommunen har jag ju 30 liters utrymme till metall att fylla ut! Gäller att äta mkt kaka!! :o)

  2. Ah..är det alu-formar som är grejen?? Gäller det choklad med, jag är nämligen kass på att få till dem så där super kanon?
    Ska testa din citronvariant redan idag tror jag! 🙂

Kommentera