Ja, vi skaffar nog ett barn till!!

Elis undrar hur flugan ska gå plats med den gigantiska ananasen i sin lilla mage…
Jag undrar om jag verkligen ska behöva svara på detta när jag redan nattat honom tre gånger….?
Har insett att vi behöver ett barn till!! En tioåring! De är fantastiska på att passa, leka och fixa med Elis och Ture…. tom när de har feber!
Frågan är bara hur jag ska bära mig åt, för jag vägrar baske mig att föda…

You may also like

1 comment

  1. Ha ha ja en tio åring skulle man få direkt som kunde hjälpa till här hemma 😉 Nä att föda barn vill inte jag heller. Lovade dyrt o heligt på Fabians förlossning att de aldrig skulle få sig mej där igen. O jag måste ju lova det;-)!

    Nej jag tror inte att min ring har blivit tunnare, Hoppas inte det iallafall…. Dock var Jonas namn borta:-( Så jag får väl lämna in den igen så jag får hans namn i ringen;-) Eller så väntar jag med att göra det tills jag får en ring till;-)
    Kram K

Kommentera