Inte så illa med vab

Idag gör jag något nytt med mina fjärilar. Men vad tänker jag inte berätta nu. En påskpresent till mig själv kan jag berätta. Mer får ni se nästa vecka. 
Ja, för sånt här hinner man när man vabbar. Jag börjar inse charmen i att inte ha pyttesmå barn i huset längre. Det känns som en nyvunnen frihet. Man kan till och med gå på toaletten själv och låsa dörren utan att vara livrädd för vad som händer utanför. Vill man däremot att dörren ska förbli låst… Då bör man ta med sig besticklådan in på toaletten. För barnen gör som vi vuxna… och här hemma har de lärt sig att öppna toalettlåset med en kniv. 
Igår hade Matilda glömt sin gympapåse här hemma så jag och pojkarna cyklade ner och lämnade den åt henne på skolan. Senare på dagen tog vi en promenad i det soliga vädret och det kändes nästan som en fri dag eftersom Ture inte led särskilt mycket av sitt öga. Senare på eftermiddagen bjöds vi på mellis inne hos grannarna och barnen underhölls en lång stund. Tänk att en vabbdag kan kännas som en härlig -ta det som det kommer dag-. 
Idag leks det med bakugan m.m. Själv ska jag laga på lite lunch för snart kommer maken hem och tar över här hemma. Då är det tänkt att jag ska åka upp och stänga på jobbet. Blir bra det! Och i morgon är det påskfest. Måste leta upp kläder till både mig och barnen :o). 
fjäril trollslända tryck tavla latiskt ordsprål skin skal appcase caseapp mobilskal skal iphone iphoneskal ipadskal göra själv

You may also like

Kommentera